Makedonia Palace

Makedonia Palace е изграден во 2007 година, е 36.80 метри долг и метри широк. Има два главни мотори со вкупна моќност од 720 Hp и брзина од 16 јазли и има капацитет за транспорт од 500 патници со сите сигурносни мерки.

“Makedonia Palace” ги исполнува последните Е.У. Инструкции за бродска градба и како резултат илјадници патници уживаат во нивните дневни крстарења од градот Nidri до Porto Katsiki, Kefalonia , Ithaka, Meganissi, Papanicolis Cave, Scorpio, Madouri.

“Makedonia Palace” има 3 нивоа со кожни седишта, 2 туш кабини, 12 тоалети, бар, воден тобоган, игротека, даски за скокање, лежалки.
За сите оние кои незнаат да пливаат ние имаме елеци за пливање за да може да уживате во морето.

Нашата главна цел е вашата безбедност, многу повеќе од вашата забава на крстарењето како за млади така и за повозрасни патници. Со тоа им овозможуваме на родителите да уживаат во нивното релаксирачко крстарење додека ние се грижиме нивните деца да се забавуваат безбедно.

0
година
0
патници
0
долг
0
брзина

фотографии

видео

Видео од бродот и од турата. Можете да се информирате за историјата на бродот и за крстарењата.