Seven Islands Zakynthos крстарење

Видите магијата на Закинтос

Посетете го бродолом, пештери и неверојатни плажа Xigia.

Детали за Zakynthos крстарење

  • Отстапи од местото Zante Закинтос.
  • Првата посета на магичен Shipwerck
  • После одиме на плажа Xigia за пливање.
  • Следната станица да Пештери за слики.
  • Врати назад за да Zante.

Daily cruises

  • Workweek:9:45am to 18:30pm
  • Weekend:9:45am to 18:30pm
  • Holidays:9:45am to 18:30pm

видео

Погледнете ги видеата за да ја видите магијата

фотографии

Погледнете што ние гледаме во нашите крстарења

Сведоштва

Seven Million islands with them
I want to go to Seven Million islands with you guys… You rock!!
Big Smiles
The captain was so funny that we couldn’t stop to laugh around the cruise. Go with captain Kostas…
All perfect
The cruise was perfect. The weather was perfect! The captain was perfect!

Pстарењето на кое мора да одите! Резервирајте сега!

Видете ги сите прекрасни плажи од големиот брод за крстарење низ морето. Уживајте во прекрасниот поглед!

Вашето име (задолжително)
    

Email (задолжително)
    

Број на возрасни (задолжително)
    

Број на деца и возрасни (задолжително)
    

Изберете датум на крстарење
     

Предмет
    

Вашата порака
    

GDPR Protection
Чувајте ги моите лични податоци (GDPR)Не чувајте ги моите лични податоци (GDPR)

Book NOW!