Ionian Sun

Јонското сонце на островот Закинтос е прекрасен, традиционален дрвен брод долг 25m, широк 6m, управувано од 2 Iveco 330hp и има брзина од 14 милји. Има капацитет од 180 патници со бар и 2 тоалети.

Бродот извршил две крстарења на островот Закинтос.

  1. Од Zante до магичен бродолом, до сини пештери, а потоа и за пливање на Xigia Beach
  2. Од Zante до островот Turtle (Маратониси)
0
година
0
патници
0
долг
0
брзина

фотографии

Book NOW!