Ionian Princess

Ionian princess e прекрасен традиционален дрвен брод кој е 20 метри долг и е со капацитет од 140 патници со бар, 3 тоалети и воден тобоган.

Почнува од селцето Василики на островот Лефкада и крстарењето продолжува до Egremni and Porto Katsiki.

Времето потребно да се стигне до овие реномирани плажи е само 50тина минути.

0
година
0
патници
0
долг
0
брзина

фотографии

Book NOW!