Ikaros Palace

“Ikaros Palace” е најбрзиот круз брод во областа ( 16 miles/h ), 32 метри долг, 8 метри широк и својата сила ја добива од два DAEWOO 720 hp мотори.Има 3 нивоа со 2 бара и 8 тоалети/туш кабини и е со капацитет од 385 гости.

“Ikaros Palace” ги исполнува последните Е.У. Инструкции за бродска градба и како резултат илјадници патници уживаат во нивните дневни крстарења од главниот град на Zakynthos до Shipwreck, Caves и прекрасната плажа Xigia.

Ikaros Palace” има 3 нивоа со кожни седишта, две туш кабини, 8 тоалети, бар, мезе бар, воден тобоган, игротека, даска за скокање, лежалки.

За сите оние кои незнаат да пливаат ние имаме елеци за пливање за да може да уживате во морето.

Нашата главна цел е вашата безбедност, многу повеќе од вашата забава на крстарењето како за млади така и за повозрасни патници. Со тоа им овозможуваме на родителите да уживаат во нивното релаксирачко крстарење додека ние се грижиме нивните деца да се забавуваат безбедно.

0
година
0
патници
0
долг
0
брзина

фотографии

видео

Видео од бродот и од турата. Можете да се информирате за историјата на бродот и за крстарењата.

Book NOW!