Express Cruise Porto Katsiki Egremni

Прекрасен ден полн со сончање, пливање и забава!

Најбрзиот начин да стигнете до плажите Porto Katsiki и Egremni
  • Заминете од пристаништето Василики и плови по брегот на Лефкас до плажата Порто Кацики за пливање и сончање за 1 час!
  • Подоцна запрете на плажата Егремни една од најубавите плажи во Европа.
  • 3 часа запре за пливање и сончање!
  • Контакт: 0030698565918

Најбрзиот начин!

Резервирајте го експресно вашето крстарење веднаш!

You have the possibility to book and to pay for your tickets through Paypal or pay by banktransfer.

Вашето име (задолжително)
    

Email (задолжително)
    

Број на возрасни (задолжително)
    

Број на деца и возрасни (задолжително)
    

Изберете датум на крстарење
     

Предмет
    

Вашата порака
    

GDPR Protection
Чувајте ги моите лични податоци (GDPR)Не чувајте ги моите лични податоци (GDPR)