Dolphin 1

Бродот “Dolphin 1” е долг 13 метри, достига брзина од 18 јазли и има капацитет од 45 патници.

Удобен брод со тенди за заштита од сонце и нуди возбуливо возење со морето под вашите нозе.

Можете да застанете и да уживате во нуркање, пливање или само во сончање! Двојазичен водич и големи групи патници се наша специјалност. Да се биде на море кога го посетувате островот Лефкада е најдобро!!! Тиркизната вода на морето ќе ве хипнотизира.

Со бродот ‘Dolphin I’ е најдобриот начин да поминете ден во Лефкада. Качувањето на нашиот удобен брод со стаклено дно е во пристаништето во Нидри од каде што ќе ја започнеме турата околу познатиот остров Лефкада при што ќе можете да го видите прекрасното море и различни места на островот.

0
година
0
патници
0
долг
0
брзина

фотографии

Book NOW!