Лефкада крстарења

Најдоброто дневно крстарење на Лефкада!

Немој да го трошите вашето време да одите наоколу островот со кола. Уживајте во прекрасните крстарења до најпрекрасните места на Лефкас! Со најдобрите деневни крстарења на Лефкас!

Детали крстарење

 • Тргнува од пристаништето во Нидри и плови околу брегот на Лефкас до плажата Егремни за пливање и сончање.
 • Потоа следи застанување на плажата Porto Katsiki една од најубавите плажи во Европа.
 • Незаборавно ќе биде посетата на Fiskardo на Кефалонија што се смета за дијамант на Јонското море. Застанување за ручек и пливање.
 • Ние в Итака за разходка и плуване.
 • Пештерата на Papanikolis е лоцирана на Меганиси. Застанување за фотографирање.
 • Попладневно на островот на Оназис фамилија Шкорпион
 • Разгледување на останатите острови во групата Scorpidi Sparti и Madouri.
 • Враќање во Нидри.
 • Крстарењето е преведено на 5 јазици
 • Екипажот ќе ви асистира за сите ваши потреби
 • Игротека – бар – удобен дел за седење кој што е климатизиран.
 • Крузот ќе се врши само ако временските услови го дозволуваат тоа и секогаш според инструкциите на пристанишната управа поради безбедносни причини.

Дневни крстарења

 • Workweek:9:30am to 18:30pm
 • Weekend:9:30am to 18:30pm
 • Holidays:9:30am to 18:30pm

видео

Погледнете ги видеата за да ја видите магијата

фотографии

Погледнете што ние гледаме во нашите крстарења

Сведоштва

Seven Million islands with them
I want to go to Seven Million islands with you guys… You rock!!
Big Smiles
The captain was so funny that we couldn’t stop to laugh around the cruise. Go with captain Kostas…
All perfect
The cruise was perfect. The weather was perfect! The captain was perfect!

Безбедност

Nasata kompanija gi primenuva site zdrastveni i bezbednostni merki povrzani za covid 19

рстарењето на кое мора да одите! Резервирајте сега!

Видете ги сите прекрасни плажи од големиот брод за крстарење низ морето. Уживајте во прекрасниот поглед!
Book NOW!