за нас

M

Морето е силата која е двигател на нашите соништа и нашиот фокус. 35 години од соништа и фокус резултираа со удобни и високо квалитетни патувања кои ги нудиме денес. Работиме со филозофијата дека вашето крстарење, удобност и среќа доаѓаат во прв план, и дека вашите искуства со нас треба да се компатибилни само со беспрекорни и сигурни услуги, имаме задоволството и храброст да се развиваме во се повеќе и повеќе иновативни насоки.

100000
Среќни клиенти

4
Hашата флота

100
Забава

0
Среќни клиенти
0
Oстрови
0
Hашата флота
0
Патувања

Hашата компанија

S

Lefkas Cruises Поседува два луксузни супер брзи круз бродови кои ви нудат незаборавни моменти за време на вашиот летен одмор. Исто така поседува и три помали бродови кои ги задоволуваат сите ваши желби за помали или приватни крстарења.

y.

Сведоштва

Дознај што останатите мислат за нас
Amazing trip
Thank you for the amazing trip!!! I will be back.
Wonderful
All the people on board where amazing. The weather was great and so the cruise!
The best party ever!
We had the chance to go to the “White boat Party”. The party was excellent. I wish you to go…
Book NOW!