Контакт

+30 2645092782 / +30 2645093296

  • Резервирај карта
  • Дознај повеќе информации
Резервирајте

Работно време

  • Workweek:8am to 3pm - 6pm to 11pm
  • Saturday:8am to 3pm - 6pm to 11pm
  • Sunday:8am to 3pm - 6pm to 11pm
  • Holidays:8am to 3pm - 6pm to 11pm
Резервирајте

Резервација

Резервирај ја својата карта веднаш

Резервирајте ја вашата карта веднаш не чекајте до вашиoт летен одмор

Резервирајте

Забава

Ние организираме извонредна Забава во Бело

Доживејте ја највозбудливата забава на брод досега.

Резервирајте

Нашата флота на бродови

MMakedonia Palace е изграден во 2007 година, е 36.80 метри долг и метри широк. Има два главни мотори со вкупна моќност од 720 Hp и брзина од 16 јазли и има капацитет за транспорт од 500 патници со сите сигурносни мерки.

брзина
патници
долг
повеќе

IIkaros Palace” е најбрзиот круз брод во областа ( 16 miles/h ), 32 метри долг, 8 метри широк и својата сила ја добива од два DAEWOO 720 hp мотори.

брзина
патници
долг
повеќе
D

Со бродот ‘Dolphin I’ е најдобриот начин да поминете ден во Лефкада. Качувањето на нашиот удобен брод со стаклено дно е во пристаништето во Нидри од каде што ќе ја започнеме турата околу познатиот остров Лефкада при што ќе можете да го видите прекрасното море и различни места на островот.

брзина
патници
долг
повеќе
I

Ionion princess e прекрасен традиционален дрвен брод кој е 20 метри долг и е со капацитет од 140 патници со бар, 3 тоалети и воден тобоган.

брзина
патници
долг
повеќе

S [/ dropcap1] Започнува од Занте на Закинтос и оди на крстарење до магичен бродолом, до сини пештери, а потоа до пливање на плажа Xigia. И од Zante до островот Turtle (Маратониси)

брзина
патници
долг
повеќе

Забава во Бело

Доживејте ја највозбудливата забава на јахта досега

Забава

Доживејте ја највозбудливата забава на јахта досега

Музика

Искусни диџеи доагаат од секаде во светот да пуштаат музика на забавата на вашиот живот!

Уживајте во нашата забава!!!!

дознај повеќе

Забава на плажа

не само што имаме забава на брод ние исто така застануваме на плажа во близина каде што можете да уживајте во ноќно капење под светлата на бродот.

A-IMG_0465-800

Локација

Сведоштва

Дознај што останатите мислат за нас
Amazing trip
Thank you for the amazing trip!!! I will be back.
Wonderful
All the people on board where amazing. The weather was great and so the cruise!
The best party ever!
We had the chance to go to the “White Party”. The party was excellent. I wish you to go…

Video

Временска прогноза

Book NOW!